Johannes Franciscus Kok

Happy to be back again ...

Get Adobe Flash player

 


Mag ik mij even voorstellen, mijn naam is Johannes Franciscus Kok, en ben geboren in  Rotterdam  Nederland op 31 december 1950 en nog steeds een (flying) dutchman. Omdat wij in Italie wonen, werd mijn naam al snel veranderd. Eerst in Giovanni Francesco toen Gianfranco tot er uiteindelijk Franco of Franz voor de Duitse vrienden overbleef.

Ik ben getrouwd met Ferruccia Galvagni de beste huisvrouw ter wereld ;-). Wij wonen in een stadje namens Mezzolombardo in het noordelijke gedeelte van Italie in Trentino Alto Adige. 


ttapemaster-h
Ik heb wat dokumentatie van mijn hobby's gemaakt zoals Telex, RTTY,  demodulators, ontvangers en dergelijke apparatuur. Ik hen een Download pagina gemaakt met  foto's en beschrijving van de beschickbare dokumenten

De downloads zijn gratis, maar je moet je wel even registreren.Niet alle dokumenten zijn reeds ingescand , mocht er een dokument zijn wat je graag zou willen hebben, mail dan het nummer en de titel van het dokument aan onderstaand adres. Ik ben er zeker van dat we een oplossing kunnen vinden.
 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bezoekers vanaf 2013

Free counters!